1.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak da birbirlerine yakın görünen ENERGİN, KARAÇELİK, ALPERENCAN, CESURMİRZA ve OVA KARTALI ayırım yapmadan altılı kuponlarına birlikte işaretlenmesi gereken isimler.

2.AYAK: Start aldığı 3 yarışında da tabela içinde kendisine yer bulan BARIŞALIM, özellikle son ikinciliğinde düzlüğe kadar arka grupta bekleme yaparak virajdan sonra rahat kazanacak izlenimini vermişti. Bugün daha hazır gireceği koşuda aynı jokeyiyle üzerine koyduğu performansı değerlendirir ve maiden yarışlara veda eden taraf olacaktır. Günün en güvenilir bankosu olarak kuponlara yazabiliriz.

3.AYAK: Düzenli işlerle formlarını koruyan KARAMENDUH, KADİRKAAN ve KALABALI öncelikle düşünülmelidir. Zaman zaman etkili koşabilen HASANABİ ve MY CEM yarışın sürprizini gerçekleştirmeye aday isimlerdir. 4.AYAK: Hem handikap puanlarına hem yarış totolarına baktığımız zaman, bu gruptaki isimlerin denk ve birbirlerini her zaman geçebilecek olduklarını anlayabiliriz. Burada HEPSİ yazarak olası bir hataya engel olmak istiyorum. Bence bu koşuda büyük sürpriz olur.

5.AYAK: Rakiplerinden daha formda görünüme sahip DRUMMER ile WASAHOF arasındaki mücadelede az hata yapan aynayı önde geçen taraf olacaktır.

6.AYAK: Sürekli geliştirdikleri formlarıyla kazanacak düzeye geldikleri belirlenen LALELİ KIZ, SENSU, SONMUHARREM, MEZİTHABER, SIKINTI YOK, PRENSENES ve BEDİH sırasıyla kuponlara işaretlenmesi gereken taylar. Herkese bol şanslar... PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (2-1-5-6-9) (2) (1-10-6-9-13) (HEPSİ) (2-1) (12-13-10-8-6-3)