1.AYAK: Denk güce sahip safkanların mücadelesi sürpriz kokuyor. SERABIM, DEEP LOVE, LADY OF KANEKO, LADY BUCKINGHAM, FIBONACCI, CRECKER BABY ve RABİA HANIM sevdikleri mesafede şansları eşit olup, İstanbul’dan getirilen CEYLİNİM de dış start dezavantajına rağmen etkili olması- nı beklediğim bir diğer isimdir.

2.AYAK: İlk sınavlarına bugün çı- kacak tüm tayların ayaklarının düz basmasını dilerim. Hemen hemen hepsinin baba tarafı ilk yarışlarını kazanan taylar vermiş olduğunu göz önüne alarak, burada ayırım veya öne çıkaracak bir yorumda bulunmuyor HEPSİ yazıyorum.

3.AYAK: Şartlı-5 mücadelede 3 isim rakiplerinden ayrılıyor. Bu pist ve mesafede etkili yarışlarını hatırladığım VELİ CAN KIZI ve ESANADOLU, ekürili KUTUP’a zor anlar yaşatmasını beklediğim safkanlar.

4.AYAK: Jokey katkısının önemli olacağı bu koşuda, uygun temposunu bir müddet idare edebilirse ULUKIZ bitirir. Aksi olursa da BÜTÜNAY ve ERDURAN uzuna yatkın pedigrileri ile sonlarda ciddi rakip olacaktır.

5.AYAK: Eşkaliyle dikkat çeken form durumu zirvede görünen WOW SO NICE, gerek rakiplerine oranla çok uygun kilo taşıyor olması gerekse orijin olarak ağır basıyor. Ayrıca gençliğinin verdi- ği avantajla kazanmasını bekliyor banko öneriyorum.

6.AYAK: Ahır ekibinin uzun süredir ilk startına özenle hazırladıkları Tinas ekü- risinin BATUGÜL’ü ve Çelik ekürisinin Kaizbert temsilcisi BEYAZ PERİ isimli tayların kapışmasının birinciyi belirleyeceği kanaatindeyim . Herkese bol şanslar... PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (2-4-9-10-3-1-8-7) (HEPSİ) (8-5-3) (8-2-4) (5) (3-5)