1.AYAK: Uzun aradan koştuğu yarışı adeta galop niyetine gelip bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında fit duruma gelmiş görünen MERTADAM ilk şans verdiğim safkandır. Kazandığı yarıştaki formunu koruyan ZEUS, ilgililerinin bu aralar ayrı bir özen gösterdiği BERATBEY, bu tip gruplarda her zaman söz sahibi olabilen formda YÜCELİR ve son yarışını kesinlikle ölçü almadığım HERGELE favorinin öncelikli rakipleridir. Bir süre aradan sonra iki yarış gören ve tam mesafesinde koşan RUAT'tan bir bomba gelebilir.

2.AYAK: Mükemmel bir forma sahip olduğunu galoplarında da belli eden KILÇIK ve başarılı yarışlar sergileyen ASARCIKLI birincilikte eşit şansa sahipler. Burada her zaman iddialı olabilecek performanslarıyla AHMİN, BURAKŞAH ve SARPBEY geniş kuponların olmazsa olmazlarıdır.

3.AYAK: Yarış hayatının ilk startından ikincilikle ayrılırken beğenimi kazanan ve daha iyi hazırlanma fırsatı bulan IMMORTAL LIFE favorim. Sürekli geliştirdikleri formlarıyla kazanacak duruma geldikleri görülen ANITA BLAKE, STILL DREAMING, SWALLOW THE DUST ve MANZARA favoriyi zorlayabilecek taylar.

4.AYAK: Buradaki rakiplerinden daha güçlüleriyle zorlu mücadeleler veren HACIVAT ve OLTACI nispeten uygun grupta öne çıkan taylar. Ancak ilgililerince bu yarışa sıkı işlerle hazırlanan ESERALP ve AYSEL HATUN ikilisi de kesinlikle ihmale gelmez.

5.AYAK: Start aldığı altı yarışta tabeladan düşmeyen HIGH SPEED TRAIN, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında tam anlamıyla kusursuzdu. Nispeten hazır olmayan rakiplerinin yanında kolay kazanmasını bekliyor günün en güvenilir ismi olarak kuponlara banko yazmanızı öneriyorum.

6.AYAK: Etkili formunu koruduğu gözlenen ALHUN, alternatif banko adayı olarak düşünülebilir. Formlarını koruyan WEST GROVE ve ISTANBUL HOUSE favorinin eksik koşması halinde devreye girebilecek isimler.

ALTILIM: (3-8-10-6-2-4)  (10-6-2-3-5)  (5-1-9-10-7)  (4-3-1-8)  (6)  (4-3-2)