1.AYAK: Güçlerine inandığım HASFIRTINA ve ŞAHİNTER’in daha üst gruplarda bile söz sahibi olabileceğini düşünüyorum. MEGIC IVAILO, STEEL RUNNER, DAYKOMIO, STRONG HEART ve DEMİRALP öndeki ikiliden sonra sırasıyla dikkate alınması gerekir.

2.AYAK: Ortaya koydukları performanslarıyla henüz haklarında kesin bir düşünce oluşturmadığım bu acemi tay grubundan büyük bir sürpriz çıkabilir. Geliştirdikleri formlarıyla NINALIS, EGE GÜZELİ, GÜZ PINARI, GÜRBÜZÜN GÜLÜ, MISS AYVALIK, RUN FOR LINA ve WATCH ME sıralamasını bütçeniz yettiğinde değerlendirin.

3.AYAK: Şu sıralar istim üzerinde görünen FEYAT BABA ve KRAL ARTUR ikilisi küçük kuponlara yeterli olur. Artan formlarıyla KUM FIRTINASI, İPKİNHAN ve SÜERDEM geniş kurgularda değerlendirilmesi gereken isimler.

4.AYAK: Yakın performansa sahip GÜRSUHAN, SÜPHAN, CUPIDS ARROW ve VICTORY WAY ayırımsız işaretlenmelidir.

5.AYAK: Sahalarımızın koşar durumdaki en başarılı Arap safkanlarından biri olan GÜMBÜRGÜMBÜR tam bir yaşlı kurt misali. Bugün start alacağı sevdiği mesafede etkili ve inatçı karakteriyle rakiplerine hakim olup fotoyu önde geçeceğine inancım tam. Sıkletine aldırmaksızın banko öneriyorum.

6.AYAK: Hazırlıklarında her geçen gün daha iyi duruma geldiğini belli eden GIALLO RAGAZZA etkili pilotuyla oldukça şanslı. Bu defa daha iyi hazırlanan LEYDİ EMİNE en ciddi rakibidir. Bu ikili buraya yeterli olacaktır.

ALTILIM: (2-3-4-7-1-6-5) (8-1-3-2-7-10-13) (2-3-6-7-4) (3-2-4-5) (1) (6-9)