1.AYAK: Buradaki ikinci startını çimde kazanan ÖZGENAĞA, ilk kez kuma çıkacak olsa da orijin itibarıyla uyum sağlayacaktır. Son yarışlarında bekleneni veremese de beğenilen pist görünümü ve etkili binicisiyle TASARIMCI, favorinin en ciddi rakibi olacaktır. Formlarının üzerine koyan ZORMÜZEYYEN, KIZGINAKREP ve ÇOLPANLI daha sonra şans tanıdığım taylar.

2.AYAK: Çoki iyi bir form tutan SAMRAVHAN ve son yarışlarıyla dikkat çeken MANDELINO birincilikte eşit şans verdiğim isimler. Islak kumda kazandığı yarışıyla dikkat çeken DOCTOR HOUSE, ilgililerinin üzerine titrediği OCEAN DRIVE ve BABBINO öndeki ikiliden sonra dikkate alınmalıdır.

3.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak birbirlerine yakın Arap safkanlarının zorlu kapışmasında; daha formda görünen KAZAZEDE, EFEBERK, GÖZ AĞRISI, ÖZAYBERK ve STARBİR öne çıkan isimler.

4.AYAK: Üst üste kazandığı yarışlarla eski günlerini hatırlatan kalite safkan ULAKÇI, devam eden formuyla alternatif banko olarak değerlendirilebilir. Zaman zaman ters yarışlar koşabilen KOMET ve TAŞKIR favorinin hatasını affetmezler.

5.AYAK: Ankara çimindeki yarışını kolay kazanırken yetenekli bir tay olduğunun sinyalini veren ALKANDROS’u dikkat çeken pist görünümüyle bankom..

6.AYAK: Günün sürprize açık mücadelesinde FAMA, CRACKER BABY, AYŞEGÜL ve INSOMNIA sırasıyla şans tanıdığım safkanlar.

ALTILIM: (4-6-11-2-1) (3-4-8-6-1) (6-8-9-10-2) (7-3-2) (1) (3-9-6-1)