1.AYAK: Aprantiyle katılıp üçüncü- lükle ayrıldığı yarışı sonrası ilgililerince buraya özenle hazırlanan ARSEN LUPEN, grubun üzerinde kaliteye sahip olup dileyenler kuponlarına tek bile atabilir. Kuponlarını sağlama almak isteyen yarışseverler, form durumları beğenilen MAKTAYMAN, DEMİRBÜKEN, ANKARALI ve İREM SU’yu da ilave etmeleri yararlarına olacaktır.

2.AYAK: Bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında göz dolduran WELKIN, GOLDWYN ve MAJOR TROWBACK üçlüsüne birincilikte eşit şans tanıyorum. İlk startı olsa da uzun süredir dü- zenli işlerle hazırlanan PASTOR, her yarışını bir öncekinden daha iyi koşmaya başlayan POWER TO POWER ve tatminkar yarışları sonrası burası için sı- kı bir hazırlık devresi geçiren SÖĞÜT daha sonra dikkate alınmalıdır.

3.AYAK: Son yarışlarında buradaki rakiplerinden daha güçlüleriyle başa başa mücadeleler veren GÖKKALE, koruduğu formu ve farklı kalitesiyle alternatif banko adayımdır. Yanına at yazmak isteyenler, form sıçraması gösteren YİĞİTEFEKAAN kuponlarına ilave edebilirler.

4.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak birbirlerine yakın safkanlar ERSÖZLÜ, GREAT MASTER, BEYAZ BULUT, TESLA, BLUE MOONLIGHT ve EMPIRE SON ayırım yapmadan yazılmalı.

5.AYAK: Gördüğü iki yarışı ardından idman pistinde çok değişen BALISTIC BULLET’ın sert pilotuyla kazanmasını bekliyor günün bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Başarılı yarışlar koşan YABANSIZ uygun grupta favorim. Hazırlıkları beğenilen ASİL RÜZGAR, uzun süredir koşmasalar da çok kalite isimler olan ÖMÜRÇINARI ve DOMATES GÜ- ZELİ favorinin yarıştaki zorlu rakipleri olacaktır. Herkese bol şanslar...

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (3-2-1-4-8) (12-2-3-4-5-11) (1-4) (1-2-3-4-5-8) (2) (3-1-12-7)