1.AYAK: Bir önceki yarışında bu pist ve mesafede ikinciliğinin ardından son mücadelesinde yine bu pistte 1500 metrede de ikincilik yaparken fit duruma geldiğini belli eden MISTER TICKER, ilgililerinin de çok güvenmesiyle öncelik verdiğim safkandır. Son yarışı dikkat çekici olan SASPUNAS, grubun kalite ismi olup sürekli formunu artıran BORDONARO ve bir süredir koşmasa da ekürisiyle birlikte sıkı işlerle hazırlanan WIN THE WEST favoriyi zorlamasını beklediğim isimler.

2.AYAK: Son yarışında hayal kırıklığı yaşatsa da burası için yaptığı hazırlıklarında göz dolduran İSMİHAN, uzun süren birincilik hasretine bugün son verebilir. Düzenli işlerle formlarını üst seviyeye taşıdıkları gözlenen BLUE MOONLIGHT, GRIFFON, ONEANDONLY ve FANTASTIC LERO sırasıyla favorinin rakipleri olarak düşünülmelidir...

3.AYAK: Son iki yarışında çok sert rakipler arasında aradığını bulamayan ATEŞBİBİ, bu defa tam dişine göre grupta birinciliğin en güçlü ismi olacaktır. Günün en güvenilir safkanı olarak banko öneriyorum.

4.AYAK: Adana’daki başarılı yarışlarına burada da devam eden CEVHER kusursuz pist görünümüyle favorimdir. Formlarını korudukları gözlenen KOMET, SORGUNASLANI ve BİNBİR rakipleri olup sürprizi etkili pilotuyla UÇANATEŞ yapabilir.

5.AYAK: Son iki yarışını süratli stiliyle çıktığı gibi bitiren NESTOR, kısalan mesafenin lehine olmasıyla birinciliklerine bir yenisi daha ekleyebilir. Toparlandığı görülen ZAFER MEYDANI en ciddi rakibi olup ALMOHAD, COOL PRINCE ve ZONARO sürpriz adaylarımdır.

6.AYAK: Hep iyi koşup kazanamasa da üst düzey formuyla ÖZPAR, alternatif banko adayımdır. Ciddi hazırlıklara sahip SER EMİR ve BREDELAL sürpriz uğraşı verir. Herkese bol şanslar...

SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (4-1-7-10) (6-2-3-4-1) (2) (1-3-5-2-6) (1-2-3-4-8) (3-5-11)