1.AYAK: Son haftalardaki başarılı yarışlarıyla formlarını belli eden BABAUÇAN, DAİMON ve CAN HÜMEYRA üçlüsünü öncelikle kuponlarımıza işaretleyelim. Bu tip gruplarda söz sahibi olabilecek hazırlıkları ve performanslarıyla KAMERTAY, AKDOĞAN ve KRALİOVA sürpriz arayanlarca tercih edilmesi gereken taylar.

2.AYAK: Tatminkar yarışları ardından bu yarışı için ilgililerince sıkı bir hazırlık devresine tabi tutulan KIRYAMAN, klas pilotuyla öncelikli isimdir. Her yarışını bir öncekinden daha etkili koşmaya başlayan OĞLUM AZAD ve tabelanın sonunda yer bulduğu iki koşusu sonrası bu defa çok farklı bir performans beklediğim TEKFORD PLUS favoriyi zorlamasını beklediğim rakipleridir.

3.AYAK: Kazandığı yarışını çok beğendiğim CALLIENTE, pırıl pırıl pist görünümüyle ilk şans tanıdığım safkan. Artan formlarıyla OYA, MUNZUR RIVER, BANA ve SWEETIE BERYL favoriden daha sonra sırasıyla değerlenderilmelidir.

4.AYAK: Son haftalarda çok iyi bir form tutan ASYAFIRTINASI, rakipleriyle arasındaki sıklet avantajını lehine çevirip aynayı önde geçmeyi bilecektir. Banko yazabiliriz.

5.AYAK: Sorunları nedeniyle gerçek güçlerini ortaya koyamayan isimlerin zorlu mücadelesinde ERGİNSOY, BEYAZ KULE, AKSOYAK, SURKAPI ve ALİBEGİ ayırımsız yazılmalıdır.

6.AYAK: Ağırlaşan kilosuna rağmen rakiplerinin uygunluğunun yanı sıra etkili binicisiyle BABA MERDAN favori olmayı hak ediyor. İstikrarlı yarışlar koşan PERA, ilgililerinin çok güvendiği bilgisini edindiğim ROYAL GIRL ve bu aralar üzerine çok düşülen LAZ DAYI daha sonra sırasıyla dikkate alınmalıdır

ALTILIM: (5-6-2-7-4-9) (5-6-8) (6-5-2-1-3) (5) (5-2-1-3-4) (1-2-4-7)