1.AYAK: Sentetik pistte birbirinden etkili yarışlar ortaya koyabilen GERGİN, süratli gitmesi halinde yarışın sonlarda adından bahsettirecek olan GEZEGEN, ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan BAYÇINAR rakiplerine oranla bir adım önde olsalar da KORCAN, KÜÇÜK DEMİRKIRIM ve EMMİ de göz ardı edilmeye gelmezler.

2.AYAK: Çok uygun grup yakaladığına inandığım ve bugün için bir aksilik olmazsa rakiplerine hakimiyetini hissettirecek olan ASRI SAADET günün bankosu olarak kuponlara işaretlenebilir.

3.AYAK: Sert tempoda başlayıp devam edecek olan yarışın sonlarında kendilerini göstermelerini beklediğim sprinter safkanlar KATMA DEĞER ile MONTANA ikilisini ayırt etmeksizin kuponlara beraberce yazmakta fayda var.

4.AYAK: Bu rakiplerinden farklı isimler olduklarına inandığım 3’lü burada start alıyor. MOLTO BENE, JOSHUA ve ATLAS BEYİ. Kesinlikle ayırt edilmeden kuponlara beraberce yazılması gereken safkanlar.

5.AYAK: Henüz gerçek kimliklerine ulaşamamış tayların bir araya geldiği zorlu kapışmada CANBERÇİN, HAZALKIZ, MİNTEMUR ÖZCAN ve GÖKTEKİNBEY ayırt edilmeksizin kuponlara birlikte işaretlenmesi gereken isimler.

6.AYAK: Günün son koşusunda 5 safkan önereceğim. Ancak bütçesi elveren yarışseverlerimiz burayı kalabalık tutmalılar. DUBLIN, SOUR TIMES, FEVERAN, WAR REASON ve ADIEU burada öncelik tanıyacağım isimler. Herkese bol şanslar...