1.AYAK: Yarış hayatının ilk startında burada ağır çim pistteki başarılı ikinciliği sonrası yaptığı işlerinde fit duruma geldiğini belli eden ÇALTEPE, artan tecrü- besinin de katkısıyla kolay kazanmasını bekliyor günün en güvenilir bankosu olarak kuponlara yazılmasını öneriyorum.

2.AYAK: İstanbul çiminde çok sert rakipler yanında altıncılıkta kalırken be- ğendiğim CRAZY CHICK, bu defa çok daha uygun rakipler yanında stiline uygun jokeyiyle birinciliğin en güçlü adayı konumundadır. İzmir çiminde arka arkaya iki yarış kazanıp bu yarışı için yaptı- ğı işlerinde etkili formunu koruduğunu kanıtlayan ANZAS favorinin en ciddi rakibidir. Her yarışını daha iyi koşan KARAHİNDİBAYA başta olmak üzere, FIBONACCI, ALWAYS FIRST ve WIND POWER öndeki ikiliden sonra sı- rasıyla yazılmalı.

3.AYAK: Geçen sezon bu pist ve mesafede kazanın, son yarışını yine bu pist ve mesafede dördüncü tamamlayan idman görünümü çok iyi LITTLE BIRD, ilgililerinin de çok güvenmesiyle öncelik verdiğim isimdir. Son yarışını burada 1400 çimde kazanırken göz dolduran WRITE TO ELLIE en az favori kadar iddialıdır. Formlarını artıran İPEKKIZ, CHIVIC ve WEMBLEY FIRTINASI sürpriz beklediğim safkanlar.

4.AYAK: Çok uygun bir grup yakalayan OVER A SHILLING kalitesiyle alternatif banko adayım olup İzmir çiminde üst üste kazanan TARAS BULBA tek ciddi rakibi olur.

5.AYAK: Rakiplerinden daha hazır görünen GÖZÜ AÇIK, COŞGEL, CESURMİRZA, BEDİH ve ZOROVALI ayırımsız değerlendirilmeli.

6.AYAK: Sürprize açık mücadelede; son form durumlarına göre HERE IN BLUE, BAY JAK, KRAL EGE, DOMINANTS SON, WILD OF WESTPORT, GHOST WARRIOR ve RAY OF SUNSHINE rakiplerinden bir adım daha öne çıkanlar. Herkese bol şanslar