1.AYAK: Verdiği aradan sonra bir yarış görüp açıklarını gideren NEYZEN ile bugün için güzel bir yarış beklediğim GÖDEK öncelikle şanslılar. Rakipleri ise sırasıyla VIAREGGIO, DUDE ve ORIENT EXPRESS olacaktır.

2.AYAK: Aynı grubu son koşusunda geçen ALSANCAKLI, devam ettirdiği formu ilk şansı verdiğim isimdir. Rakip olarak, formunu ilerleten ve kendisini iyi tanıyan binicisiyle BAWEPİR’i yazmanız yeterli olacaktır.

3.AYAK: Kazandığı koşusunda beğendiğim ZU HAT ilk şansı verdiğim isimdir. Rakip olarak ise önce SUHARRY ve DENİZCANIM, daha sonra DAILY MAIL ile KARAHEVES dikkate alınmalıdır.

4.AYAK: Kilosu ağır olmasına rağmen yeterli formuyla LIONS ROSE öncelikle değerlendirilmesi gereken isimdir. Uzayan mesafenin lehine olması nedeniyle AYBARS ilk rakibidir. Sonraki sıralamam ise LORD OF DARKNESS, VESELY ve ENGEL YOK şeklinde olacaktır.

5.AYAK: İlk koşusunda binicisinin ritmi geç yakalaması nedeniyle beşinci kalan BAŞOK, artan kondisyonunun yanı sıra hazırlıklarındaki beğenilen görümü ve usta binicisin tercihiyle günün bankosu olarak önereceğim safkandır.

6.AYAK: Özellikle takip ettiğim EZHARBEY ve BİR OMÜR ilk planda düşündüğüm isimlerdir. Yeri olanların rakip olarak sırasıyla DALOĞLU, AFACAN, AKTUĞ, ONURLUEFE, SİNGAPUR ve İBOBERK isimlerini ilave etmeleri gerekmektedir.

ALTILIM: (7-4-10-3-9) (6-7) (7-5-8-6-4) (1-4-2-5-6) (1) (7-12-4-1-8-9-2-6)