1.AYAK: Bugüne kadarki yarışlarında gösterdikleri performaslarıyla rakiplerinden farklı olduklarını kanıtlayan WIN CODE WIN ile BELLA CIAO arasındaki kapışmanın birinciyi belirleyeceğine inanıyorum.

2.AYAK: Banko olarak önerdiğim son koşusunda çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yapıp kazanırken güvenimi boşa çıkarmayan ALTURBO’nun rakiplerinden alacağı avansı idareli kullanarak fotoya uzanacağını düşünüyor ve günün bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Sürprize açık koşuda ilk şansı, hafif sıkletiyle takip atım ÖNDEREFE’ye veriyorum. Rakipleri ise sırasıyla önce ACARTÜRK, AYAHNA ve TURGUT USTA, daha sonra KAVZAN, BÜTÜNAY, ERAYHAN ve AKSOYAK şeklinde olacaktır.

4.AYAK: Güzel bir form tutan HOSLİ ilk sırayı hak etmiştir. Kalitesiyle BAYBAŞKAN ve BLAZE TO WIN rakip olarak önereceğim isimlerdir. Yeri olanların GREY CLOUD isimli safkanı da ilave etmelerini tavsiye ederim. 5.AYAK: Sentetik piste ilk defa çıkacak olsa da orijin itibarıyla sıkıntı yaşamayacağını düşündüğüm ŞAHSANCAK yeterli tecrübesiyle ilk şans verdiğim tay. Rakiplerini ise SÜPER TURBO, KÜRŞAD ve ÖVÜNÇCAN isimli taylar olacaktır.

6.AYAK: Kazanmamış safkanların bu yarışı, zorluk derecesi en yüksek koşulardan birisidir. Veriler eşliğinde hazırladığım sıralamamda önce NEDİMHAN, ALKAN BOY ve MONTEVERDE yer alırken daha sonra ise LAST PRINCESS, HAYFA, PAMUK NİNE, BLAZING GIRL, LAST FERNANDO ve KIZIM İREM’e şans tanıyorum. Bol şanslar...

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (6-2) (6) (11-4-6-7-9-1-2-3) (3-1-4-2) (6-5-3-4) (3-4-8-2-6-11-5-1-7)