1.AYAK: İdman pistindeki güzel görünümünü yarışına taşıması halinde ÇELİKKARDEŞLER, tecrübeli binicisiyle birincilik hasretine bugün son verebilir. Galoplarında toparlandığını belli eden AMASYALI, sıkı işlerle hazırlanan AKCAN EFE, iki ekürisiyle birlikte söz sahibi olmasını beklediğim ACIHAYAT ve ÖZGÜZEL favorinin yine beklenenin altında koşması halinde devreye girecek isimler.

2.AYAK: Bu pistte koştuğu iki yarışından da üçüncülükle ayrılan ve bu defa uzayan mesafenin lehine olacağına inandığım BEHZATBEY öncelik verdiğim taydır. Ara verse de hazırlıklarında göz dolduran THE MATCHED, ekürisiyle buraya itinayla hazırlanan GAME KING ve istikrarlı performansıyla dikkat çeken ALPERBEY kuponların olmazsa olmazlarıdır.

3.AYAK: Performansının buradaki rakiplerine üstünlük sağlamasına yeteceğine inandığım ALTINBAŞAK’ın etkili binicisiyle kazanmasını bekliyor günün bankosu olarak öneriyorum.

4.AYAK: Denk güçteki safkanların zorlu kapışmasında; rakiplerinden daha formda görünen BLUE MOONLIGHT, SHERMAN OAKS, ARROW ve NOBEL PRINCESS’e eşit şans tanıyorum.

5.AYAK: Son yarışlarında beklentilere karşılık veremese de grubun uygunluğuyla SEFİR BEY favorim. Uzun süredir koşmasa da yeterli işlere sahip AGA OSMAN ilk ciddi rakibi olur. FAMILY JOY ve SPLENDOR’a bir çarpı atmakta fayda görüyorum.

6.AYAK: Burada kumda koştuğu iki yarışından da ikincilikle ayrılırken yetenekli bir tay görüntüsü veren KALAMENDO, alternatif banko adayımdır. Eksik koşması halinde ALWAYS FORTH, PANCMAHAL, ARTS MAN ve DUELLO’dan birine şans doğar. SALI ADANA PROGRAMI ALTILIM: (3-2-1-7-4) (6-13-8-2) (2) (1-4-5-2) (1-6-3-4) (7-1-9-2-5)