1.AYAK: Yarış hayatlarına bu koşuyla birlikte başlayacak olan Arap taylarının kapışmasında her türlü sonuca açık olmalıyız. Öncelikli olarak ayaklarının düz basması en büyük temennimiz. Kazanacak duruma getirilen ILDIR ESİNTİSİ, TATLI HABER, NEVRESTE, KÖPRÜLÜ, MEFTUN ve MOGAN GÜZELİ ayırt edilmeden kuponlara beraberce yazılması gereken taylar.

2.AYAK: Tam olarak istenileni verememiş tayların satış koşusunu da kalabalık tutmakta fayda var. ALLOGUARD, HIGH EGOS GIRL ve LAST STATION kuponlara öncelikli olarak işaretlenmesi gereken isimler. Gelişme kaydeden CAN MERCAN ile SMALL LIGHTNING ikilisi en ufak hatayı affetmeyecektir.

3.AYAK: Süper formuyla bu yarışına katılacak olan ve sentetik piste uyum sağlayan MEMDUHAĞA ile sezona fırtına gibi giriş yapıp son koşusunda hayal kırıklığı uğratsa da bu kez daha dinç gireceği bu yarışında söz sahibi olacağına inandığım ÇALTEPE ikilisin ayırt etmeksizin kuponlara yazılmalıdır.

4.AYAK: Her ne kadar az tay koşacak olsa da kapatmaktan yanayım. Kupon kurgumu 50 lira üzerine çıkarmamak adına burada bir tayı (1 numara) dışarıda bırakıyor onun dışındaki 4 taya da eşit şans tanıyorum.

5.AYAK: Süratli gitmesini beklediğim yarışın sonlarında adından söz ettireceğine inandığım SANBERK, sonlarda kesinlikle söz sahibi olacaktır. Düzlükle beraber kendilerini gösterip etkili olmak isteyecek iki isim KARAYAMA ile AKKULA da göz ardı edilmeksizin kuponlara işaretlenmelidir.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde ise bir süredir takibimde olan ve bugün ara verdiği çim piste çıkan ALTIN TURBO’yu risk alıp günün bankosu olarak kuponlara yazılmasını öneriyorum.

Herkese bol şanslar...

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (2-8-7-3-4-5) (2-4-5-3-7) (6-2) (4-3-5-2) (6-4-3) (13)