1.AYAK: Hep iyi koşup kazanamasa da formunu koruyan AŞANBEY bu defa birincilikle tanışabilir. Grubun istikrarlı ismi OĞLUM AZAD, Kocakaya’nın ısrarıyla dikkate alınmalı. Fit duruma geldiğini son yarışıyla belli eden ÇİVRİLLİ bir diğer şanslı isimdir.

2.AYAK: Araya bu yarışına sıkı işlerle hazırlanan kalite kısrak MY SULTAN favorim. FANİZAN, LADY HATUN, GÜLŞEKER, BAHANE, PATRONİÇE ve TOMURCUKÇİÇEK favorimin zorlu rakipleridir.

3.AYAK: Startla birlikte öne fırlayarak aralarında yapacakları numara alma mücadelesiyle Dont Hesitate ile Yazlalı bana göre birbirlerini yıpratırlar. Bu durumda devreye BADEGÜL ve İPEKKIZ ikilisi girecektir. Mükemmel bir form tutan KOMHSU, sert binicisiyle bu ikiliden sonra değerlendirilmelidir.

4.AYAK: Bu yarışa itinayla hazırlandıkları gözlenen BAYDÖKER, GRIFFON ve RECO küçük kuponlar için yeterli olur. Geniş kurgularda ise GUR KHAN, SKY NET, TAŞKESEN ve VICTORY WAY sırasıyla dikkate alınması gerekir.

5.AYAK: Potansiyeline ve gücüne inancımın tam olduğu YOU NEVER KNOW, artık yavaş yavaş gücünü yarışlarına yansıtmaya başlayacaktır. Formunu koruyan INNOVATION ve eküri avantajına sahip LADY ADİLE de ihmale gelmezler.

6.AYAK: Bugüne kadar bu pistte 5 birincilik elde eden sınıf safkan ALPTUĞHAN, yaklaşık 5 aydır koşmasa da bu yarışa yeterli işlerle giriyor. Son derece uygun ve formsuz rakiplerinin yanında klas binicisinin de katkısıyla kolay kazanmasını bekliyor günün bankosu olarak öneriyorum. PERŞEMBE iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (1-6-4) (5-1-2-4-3-6-7) (3-1-2) (1-2-4-3-5-6-7) (3-5-6) (3)