1.AYAK: Son koşusunu binicisinin hatalarından dolayı daha etkili olması gerekirken aynada 2.’liği kaybeden ALPHA KURT, bu kez gelişen kondisyonu ve çok uygun rakipleri arasında şanssızlığını kırıp kazanan olacaktır diyor günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

2.AYAK: Birbirinden etkili yarışlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran CRIMIAN WIND son koşusunda biraz sallanmış olsa da yarışın mutlak olarak en şanslı atı. Birbirinden etkili yarışlar sergilemeye başlayan RIVER GIRL süratli gidecek yarışın sonlarında kendini gösterebilir. Tatminkar yarışlar koşan ASLAN KOÇUM ve son koşusunu ölçü almadığım HONEY RYDER ikilisi rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecektir. Bu isimlerin istenileni verememesi durumunda ise DİDACTİC ve SAN MARİNO kendilerini gösterecekler.

3.AYAK: Bu pist ve mesafeyi çok etkili koşabilen ÖNCÜPINAR, süper yarışlar sergileyen CİVANTAY, sonlarda sert gelebilen ÖZPAR, yine çok etkili yarışlarını izlediğimiz GÜMÜŞKESEN ve süratli gidecek yarışın sonlarında sert gelebilecek SİNANLI ayırt edilmeksizin yazılması gereken isimlerdir.

4.AYAK: Çok yetenekli bir isim olduğuna inandığım ve önümüzdeki yıl daha farklı yarışlarda boy göstereceğini düşündüğüm JIMINY CRICKET, büyük bir aksilik olmadığı takdirde kazanan olacaktır. İkinci bankomdur. 5.AYAK: Günün zorlu yarışıyla karşı karşıyayız. Birbirlerine denk güçteki isimlerin kapışmasına sahne olacak bu yarışta; JULIANNA, GREEN VALLEY, PRINCESS SABA, LADY ROSSA, DO NOT WORRY ve KISADEVRE ayırımsız yazılmalarını önereceğim isimler.

6.AYAK: Tatminkar yarışlar sergileyen PLOVDIV hiç kuşku yok ki yarışın en şanslı atı konumundadır. Tatminkar yarışlar sergileyen UÇANOK ilk ciddi rakibi olur. GRAND DUKE ve BİPOLAR LADY baştakilerin en ufak hatasını afetmeyecektir. Bol şanslar... CUMARTESi iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (1) (3-9-10-4-6-5) (2-4-1-3-6) (5) (4-3-9-7-2-5) (6-10-8-2)