1.AYAK: Kazandığı koşuyla uzun süredir sonra birincilikle tanışan ATLETICO, düzenli işlerle koruduğu formuyla başta önereceğim isimdir. Burada ve Kocaeli kumunda bu sezon çok etkili yarışlar çıkaran ŞUBAR favorinin ilk rakibi olarak düşünülmeli. Bu tip gruplarda zaman zaman başarılı yarışlar sergileyen DİLBAR, DOCTOR HOUSE ve ELMİRA da mutlaka kuponlara ilave edilmeli. Yarışın sürprizini DAY KING'ten bekliyorum.

2.AYAK: Üst üste iki birinciliğinden özellikle Ankara kaba kumdaki son yarışını fazla zorlanmadan kazanırken ne denli formda olduğunu ispatlayan ALHUN, nispeten formsuz rakiplerinin yanında birinciliklerine devam edecektir. Günün bankosu olarak yazabiliriz.

3.AYAK: Çok daha güçlü rakipler yanında bile söz sahibi olmayı başaran BERATBEY, denk rakipler yanında ilk şans verdiğim safkan olup riski sevenler tek bile atabilir. Hazırlıklarında beğenilen URLA DESTANI, ŞAHİNGÖZ ve AŞIKBEY favoriyi zorlamasını beklediğim isimler. İlgililerinin bu aralar çok uğraştakları BAŞ AĞA ve KARTALÖMER geniş kuponların olmazsa olmazlarıdır...

4.AYAK: Bu pistteki ilk startını kolay kazanırken yetenekli bir tay olduğunun sinyallerini veren WIND POWER ve bu grupta söz sahibi olabilecek performansa sahip FLASHDANCE arasındaki mücadelenin birinciyi belirleyeceğine inanıyorum.

5.AYAK: Start aldığı her yarışında kendini geliştirdiği gözlenen İLBÜKE favorim. Düzenli işlerle kazanacak duruma geldikleri belirlenen IRMAKSELİ, HANDAN SULTAN, KARAŞEHRAZAT ve yarış hayatına bu koşuyla başlayacak olsa da dereceli işleriyle dikkat çeken ÇELİKYELE favorimin sert rakipleri olacaktır.

6.AYAK: Rakiplerinden daha formda görünüme sahip CORITIBA, YILMAZHAN, TAMERLANO, HARPUTLU ve RED REBEL sırasıyla şans verdiğim safkanlardır...

Hepinize bol şanslar.

ALIM: (4-3-2-7-8-11)  (3)  (5-4-3-2-11-1)  (8-2)  (6-5-4-7-2-11)  (4-11-9-7-5)LTI