Sakaryaspor Bugsaş engeline takıldı. Oysa oynanan oyunun içinde bir yığın gol pozisyonu , direklerin izin vermediği anlar vardı.

Amma velakin futbolda beceri çok önemli. Bizim takımda gol yollarında bizim adımıza karşı kaleye gol atınız diye sırtlarına forma verdiklerimizin gol noktalarındaki becerisizlikleri ,yeni stadın soyunma odalarında tartışılması gereken çok ama çok önemli bir ayrıntı.

Ne mahir nede yeni transfer Tevfik Kösenin bu takımın gol yollarında bize merhem olacak görüntüleri yok. Hadi Tevfik Köse yeni transfer , Mahir’e ne demeli?

Net üç pozisyonda saç baş yolduran ve tribünlerden yuh alan Mahir ,dün kaçırdıkları ile uçup giden iki puan içinde önde koşan oyuncuydu.

Sakaryaspor iki puan kaybedecek kadar kötü oynamadı. Ancak oyunsal anlamda konuk takım bizden çok daha iyiydi. İyi takım önünde üretken olduk ama Ah Mahir,Ah ,Yasir,Ah Talha diye diye kaçan pozisyonları futbol beynimize not etmek zorunda kaldık.

Tevfik Kösenin al kardeş at diye Yasir’e bıraktığı topu Yasir’in ağlar yerine direğe nişanlaması sonrasında, Bugsaş’ın az daha ipimizi çekeceği pozisyonda şans talih kader kısmet Yasir’in kafasıyla kurtulan yüzde yüz gollük pozisyon Sakaryaspora bir şans puanı olarak geriye döndü.

Yasir’in bize yaşattıkları dünkü maçın çok renkli anlarıydı. Sakaryasporun Bugsaş beraberliğine kızmak, bu beraberlikten ötürü onlar için idam fermanı çıkartacak değilim de, evde kaçan iki puan, ileride çok arayacağımız iki puan olarak elimizden uçup gitti.

Ne diyelim futbol böyle bir oyun işte. Çok kaçırırsan ,bulduğun pozisyon zenginliği içinde üretken olamazsan ,puan veya puan kayıpları kapını çalar. Sakaryaspor Bugsaş önünde ürettiğinden verim alamayan takım görüntüsü ile evine gitti.