Sakaryaspor Karagümrük’ü yenerken tribünler dört önemli pozisyon için ah seanslarını yeni stadın tribünlerinden sahaya fırlattı.

Ahların içinde Coşkun iki kez, bir kez Berkan ve bir kez de Ferhat sahne aldı. En önemli Ahı içinde ise, maçın içinde sadece o pozisyonda gözüken, ilk yarıda Ferhat’ın topunun yan direkten geri gelmesi anında yaşandı.

Tembel hantal bir görüntüsü olan ,yerinde gözü olanların istenileni verememesi sonrası devreye giren Coşkun, hem kaçırdı, hem de atılan tek golün kahramanı oldu. Futbol böyle bir oyun işte. Bakıyorsunuz sahada yürüyecek dermanı olmayan bir adam çıkıyor, şans talih kader kısmet önünde kalan ,rakibin ofsayt diye duraklama motuna girdiği an basıyor plaseyi golü atıyor.

Allah’ı var tam ayağına, tam kafasına oturan toplarda Coşkun’a golcü yakıştırması yapılabilir. Osman Özdemir’in düşük vitesli oyuncuları yanına alıp ışık gördüğü oyunculara şans verdiği günün içinde Talha’nın takımı ileriye sürükleyen başrol oyuncusu olduğuna dikkat çekerken ,ilk kez ilk on bir için kendini sahada bulan Serdar’ın gayretli olduğunu ,bulduğu formaya sarılmaya çalıştığın görmek gerek.

İki haftadır olmayan savunmanın tecrübeli ismi Ramazan salın ise bu takımın olmazsa olmaz ,önemli bir futbol silahı olduğunu görmek gerek diye düşünüyorum.

Fatih’in ise son haftalarda önüne konulan şansı ,hor kullandığına da ayrıca bir futbol paragrafı içinde sorgulamak gerek.

Günün futbol özeti içinde Sakaryaspor’un istediğini alan taraf olduğuna ,Karagümrük’ün ise yediği golden sonra gözü açılan takım olduğuna dikkat çekmek ,bu süreç içinde yeni stada bizi hırlamaya başladığını ,son dakikalarda elimizdeki puanların içinden en azından birine göz diktiğini korku filmi izler gibi izlemek zorunda kaldığımızın içindeki kanayan futbol yüzünü test etmeyi, kulübedekilere bırakıyorum.

Sakaryaspor’un oynadığı futbolun içinde bardağın dolu tarafında sadece kazanılan üç puanı allayıp pullamak gerek. Yoksa bu hantal futbol yürüyüşü içinde her zaman böylesine rahat üç puan koymazlar adamın cebine.

Kazanılana kızılmaz ama eleştirilir diyerek maçın hakemine de iyi yönetim puanı uzatarak sizi yarınki Salı soframı takip etmeye davet ediyorum.