Öncelikle hafta arası göreve başlayan Engin hocaya başarılar dilerim.. Futbolcuların müsabaka kondisyonlarını göz önüne alarak sahaya çıkardığı bir önceki maçın kadrosunun gelecek haftalarda esaslı bir değişikliğe uğrayacağının sinyallerini oyuna sonradan dahil olan oyunculardan anladık...

Oyunun başında rakibin duruş hatasından bulunan golden sonra yapılan abartılı sevinç , kısa süre sonra yapılan önce oyun sonra bireysel hata sonucu yerini üzüntüye bıraktı ..Sakaryaspor'lu futbolcular rakip defansın diğer yanlışlarından sadece birini değerlendirebildi ve ilk devre başka gol olmadı ..

İkinci yarı Sakaryaspor'un geçmiş maçlardaki alanı rakibe veren takım savunması zaafiyeti bugünde yaşandı ve oyunun birçok bölümünün Fethiyespor'un insiyatifinde geçmesine sebep oldu Engin hoca takımı tanıdıkça bu yanlışlardan arındıracaktır kanısındayım ..

Çok kısa süre almış müsabaka kondisyonu olmayan üç oyuncunun dahil olması öncelikle tempoyu düşürmek oyunu tutmak , ikincisi ise bu futbolcuları gelecek maçlara hazırlamak amaçlıydı düşüncesindeyim..

Daha önce de yazdığım gibi bu zayıf grupta Sakaryaspor'un rakibi kendisidir ... Güle oynaya bir üst lige çıkmak için çok uygun olarak gördüğüm bu gurup ta devre arası yapılacak olumlu uygulamalarla hedefe varılmaması için hiçbir sebep yoktur ..

Daha önceki yorumlarımdaki psikolojik faktörlerin / sürüp giden faktörler olmaması için !!! gerçekleşeceğini tahmin ettiğim / kadro değişimine etki ve tepki neler olur / sorularının doğru cevaplanması önemlidir...