1.AYAK: Son haftalarda yakaladıkları etkili formlarıyla OĞULCANIM ve GÜNEŞ IŞIĞI ilk şansı hak ediyor. HEVESKAR, YAKUTİYE ve TUTARLI ikinci planda düşünülmeli. Toparlandıkları gözlenen GOBEN, HAMHAMA ve ALSANCAKLI ise sürpriz beklediğim isimler.

2.AYAK: Birbirlerine yakın performanslar sergilemiş tayların mücadelesinden sürpriz bir sonuç çıkabilir. Küçük kurgulara BAĞLAM ve PERÇİN ikilisi yeterli olabilir. Benim tercihim burayı HEPSİ geçerek rahat bir koşu izlemektir.

3.AYAK: Koştuğu kısa vade yarışlarla üzerine koyduğunu özellikle son idman derecelerinde belli eden LÜLEBURGAZ’ın son yarışını ölçü almıyorum. Uygun sıkletiyle bu kez yakaladığı dengi rakipleri karşısında kazanmasını bekliyor günün ilk bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

4.AYAK: Bu mesafe de iki kez start alan bu iki yarışın birisinde bitiriş çizgisini önde geçmeyi başaran MONTANA, formda jokeyiyle ilk şansa sahip. Daha önce Bursa’da açık yarışta favoriyi gerisinde bırakan TURKISH LEGEND en ciddi rakip olur. GRIFFON, WASAHOF, BEHRAMKALE ve DEPOSITORY yeri olanların terciheri olabilir.

5.AYAK: Ağırlaşan sıkletlerine rağmen kaliteleriyle BADEGÜL ve İPEKKIZ öne çıkan isimler. Etkili binicisiyle ELFİDAM kuponların olmazsa olmazısıdır. Form sıçraması yapan LADY OF KANEKO sürprizde önereceğim bir diğer isimdir.

6.AYAK: Özellikle ikincilikte kaldığı son yarışını çok beğendiğim AŞANBEY, son viraja kadar tüm pireslere rağmen rahat bir şekilde numara götürse de son metrelerde rakibine boyun eğdi. Bu kez çok daha sıkı işlerle hazırlandığı mücadeleyi kazanıp ilk birinciliğine ulaşmasını bekliyorum. Günün ikinci bankosu olarak kuponlarımıza yazabiliriz. Herkese bol şanslar... PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (7-9-10-1-2-6-11-8) (HEPSİ) (4) (2-4-6-8-5-1) (1-3-7-10) (1)