1.AYAK: Kısa bir aradan sonra galop niyetine bir görüp açıklarını gideren EYÜPŞAH, daha iyi hazırlandığı koşuda favorim. Son koşusu dikkat çekici olan MUTINEER, son yarışı formuyla orantılı olmayan MYSTIC GREEN ve koştukça kendini geliştiren NEYZEN rakipleri olup sürprizini AKDAĞ FIRTINASI’ndan bekliyorum.

2.AYAK: İlgililerinin uzun uğraşlar sonucu çok iyi duruma getirdikleri ÖZEKAN’ın hedef yaptığı bu koşuyu kazanmasını bekliyor günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Beğenilen hazırlıkları ve uygun sıkletiyle RÜZGAR’ı rakiplerinden bir adım öne çıkarıyorum. Burada iddialı olabilecek performansa sahip INDIAN DADY, üst üste kazandığı yarışlarla adeta sınıf değiştirmiş görüntüsüyle DIDACTIC, ahır ekibini kazanır gözüyle baktığı HONEY RYDER ve sıkı işlerle hazırlanan ASLAN KOÇUM favorimden sonra sırasıyla dikkate alınmalı.

4.AYAK: Bir süredir koşmasa da yeterli işleri ve rakiplerinden farklı kalitesiyle RUBUCO birinciliğin en güçlü adayıdır. Kondisyon sorunu yaşaması halinde sprinter safkanlar SENENİTY ve UĞUR BABAM sonlarda kuvvetli gelirler. Değişim içindeki ŞPİLDAT sürpriz arayanların tercihleri olmalıdır.

5.AYAK: Özellikle kazandığı son yarışındaki güçlü görüntüsüyle kendine hayran bırakan BAYEZID birinciliklerine bir yenisini daha ekleyecektir. İkinci bankom.

6.AYAK: Sürpriz sonuca açık görünen koşuyu bütçeniz yettiğince kalabalık tutun. Geliştirdikleri formlarıyla kazanacak kıvama ulaştıkları gözlenen BONJOUR EL SAMAWİ, PERÇİN, HIRSLI, ELVERMEZ, TURBO LOGO ve ASİLRENK sırasıyla şanslılar. ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (3-4-2-5-7) (12) (12-1-5-6-13) (2-3-5-4) (3) (5-13-8-7-17-1)